Ova stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo.

Više informacija možete pronaći u Izjavi o kolačićima.

Slažem se

Kontrast Disl
A A A
Konferencija: Solid-State Science & Research28.— 30.06.2017.
Kemijski odsjek Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Zagreb

http://scires.irb.hr/

Solid-State Science & Research je međunarodni skup orijentiran na grane kemije i fizike kondenzirane tvari te znanosti o materijalima uključujući geologiju i tehničke znanosti. Motivacija  organizatora je na jednom mjestu okupiti znanstvenike te osobito njihove mlađe suradnike koji istražuju procese u čvrstom stanju, kako eksperimentalnim tako i teorijskim i računalnim metodama. Niz plenarnih i pozvanih predavanja vrhunskih znanstvenika bit će popraćen i većim brojem kraćih predavanja mlađih istraživača kojima se ovim putem daje jedinstvena prilika
prezentirati svoj rad pred multidisciplinarnom znanstvenom publikom. Večernja će posterska sekcija omogućiti prezentaciju rezultata i razmjenu iskustava i ideja u manje formalnom okruženju što će otvoriti vrata za nove suradnje.

Posebnu pažnju na ovom skupu želimo pružiti mladim istraživačima i studentima te im dati priliku da predstave svoj istraživački rad. Dodatno ohrabrenje mladim suradnicima bit će i nagrade za tri najbolje posterske prezentacije koje će dodijeliti Znanstveni odbor konferencije.

Sve detaljnije informacije vezane uz konferenciju molimo potražite na mrežnoj stranici http://scires.irb.hr/ gdje se između ostalog nalaze upute vezane uz registraciju i pripremu  sažetaka.

IF Ⓒ 2017