Ova stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo.

Više informacija možete pronaći u Izjavi o kolačićima.

Slažem se

Kontrast Disl
A A A
Natječaji — 17.01.2017.

Natječaj

Natječaj za izbor suradnika u suradničkom zvanju  i na radnom mjestu poslijedoktoranda u eksperimentalnoj Fizici kondenzirane materije za rad na uspostavnom HrZZ projektu “Utjecaj magnetske anizotropije na kvantne spinske sustave”, na određeno vrijeme u trajanju od 12 mjeseci – 1 izvršitelj/ica.

Uvjeti: Kandidati osim općih uvjeta za zasnivanje radnog odnosa moraju ispunjavati uvjete propisane Zakonom o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju i znanstveni stupanj doktora znanosti iz područja prirodnih znanosti, polje fizika.

Potrebno je iskustvo u eksperimentalnoj fizici kondenzirane materije pri niskim temperaturama.  Međutim, potiču se prijave i kandidata s iskustvom u ESR spektroskopiji, raspršenju x-zraka, optičkoj spektroskopiji te znanosti o materijalima. Više detalja o projektu može se pronaći na stranicama projekta: http://imaqss.ifs.hr

Uz prijavu za natječaj potrebno je priložiti: životopis, popis znanstvenih radova, kratki opis  istraživačkih interesa, dokaz o stečenom stupnju doktora znanosti i kontakt podatke za tri recenzenta.

Prijave na natječaj podnose se do 28. veljače 2017. godine u pdf formatu na adresu natjecaj@ifs.hr

O rezultatima natječaja pristupnici će biti obaviješteni u zakonskom roku.

IF Ⓒ 2017