Ova stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo.

Više informacija možete pronaći u Izjavi o kolačićima.

Slažem se

Kontrast Disl
A A A
Natječaji — 20.09.2016.

Natječaj

Natječaj za izbor na suradničko radno mjesto:

1 asistent (ž/m) na određeno vrijeme od 5 godina u svrhu stjecanja doktorata znanosti a na poslovima vezanim za znanstvena istraživanja na projektima:

 - Znanstveni centar izvrsnosti za napredne materijale i senzore, istraživačka jedinica Znanost o grafenu i srodnim 2D strukturama (CEMS-G2D), 1 izvršitelj/ica

Obvezni uvjeti: završen integrirani preddiplomski i diplomski studij fizike: istraživački smjer ili ekvivalent, te ispunjeni uvjeti za upis na odgovarajući smjer doktorskog studija fizike.

Dodatni kriteriji su: dosadašnja priznanja, nagrade i sl. za izvrsnost u studiranju i istraživački rad, sudjelovanje u znanstveno-istraživačkom radu, objavljeni radovi, te osobna izlaganja na znanstvenim konferencijama.

Uz prijavu za natječaj potrebno je priložiti: životopis, diplomu ili uvjerenje o završenom studiju, dokaze o obveznim uvjetima i dodatnim kriterijima te barem jedna preporuka (preporuka direktno na natjecaj@ifs.hr).

Prijave na natječaj podnose se do 21. listopada 2016. godine na adresu: Institut za fiziku, Zagreb, Bijenička cesta 46, Tajništvo (za natječaj-asistenti_akronim_projekta) ili na e-mail u pdf formatu na natjecaj@ifs.hr.

O rezultatima natječaja pristupnici će biti obaviješteni u zakonskom roku

IF Ⓒ 2017