Ova stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo.

Više informacija možete pronaći u Izjavi o kolačićima.

Slažem se

Kontrast Disl
A A A
Natječaji — 29.12.2015.

Natječaj

za izbor na znanstvena radna mjesta

- jednog znanstvenog suradnika na neodređeno vrijeme (ž/m) u polju fizika / teorijska fizika kondenzirane materije, područje statističke fizike za rad na teoriji neravnotežnih procesa.

- jednog znanstvenog suradnika na neodređeno vrijeme (ž/m) u polju fizika / eksperimentalna fizika kondenzirane materije, područje transportnih svojstava pod ekstremnim uvjetima.

Kandidati osim općih uvjeta za zasnivanje radnog odnosa moraju ispunjavati uvjete propisane Zakonom o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju i Pravilnikom o uvjetima za izbor na radna mjesta Instituta za fiziku (članak 3. Pravilnik dostupan na www.ifs.hr).

Uz prijavu za natječaj potrebno je priložiti: životopis, dokaz o akademskom stupnju i znanstvenom zvanju, kratki sažetak ukupne znanstvene djelatnosti, popis znanstvenih radova, motivacijsko pismo i barem dvije preporuke (preporuke direktno na natjecaj@ifs.hr).

Pristupnici koji su visokoškolsku kvalifikaciju stekli u inozemstvu moraju uz prijavu na natječaj za znanstvena radna mjesta priložiti Rješenje o priznavanju  inozemne visokoškolske kvalifikacije izdano od Agencije za znanost i visoko obrazovanje ili potvrdu o predanom Zahtjevu za priznavanje inozemne visokoškolske kvalifikacije Agencije za znanost i visoko obrazovanje.

https://www.azvo.hr/en/medunarodne-aktivnosti/ured-enic-naric/upute-za-pokretanje-postupka-strucnog-priznavanja-ivk

Prijava na natječaj podnosi se u pisanom obliku, na engleskom jeziku, na adresu: Institut za fiziku, Bijenička cesta 46, Zagreb, Tajništvo (za natječaj) i u elektronskom obliku (na e-mail: natjecaj@ifs.hr).

Rok za prijavu na natječaj je 31. siječnja 2016. godine.

Zakašnjele prijave i prijave bez dokaza o traženim uvjetima neće se razmatrati.

O rezultatima natječaja pristupnici će biti obaviješteni u roku od 15 dana od donošenja odluke o izboru.

IF Ⓒ 2017