Ova stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo.

Više informacija možete pronaći u Izjavi o kolačićima.

Slažem se

Kontrast Disl
A A A
Natječaji — 07.07.2016.

Natječaj

Institut za fiziku, Zagreb, Bijenička cesta 46, raspisuje

NATJEČAJ

za izbor:

– 1 doktoranda (ž/m) u suradničkom zvanju i na radnom mjestu asistenta na temelju natječaja HrZZ-a „Projekt razvoja karijera mladih istraživača – izobrazba novih doktora znanosti“ na određeno vrijeme od 2 godine prema uvjetima HrZZ-a,  a u svrhu stjecanja akademskog stupnja doktora znanosti.

Rad će se odvijati na projektu:

 

Optomehanika uzrokovana frekventnim češljem, 1 izvršitelj/ica.

Obvezni uvjeti: završen integrirani preddiplomski i diplomski studij fizike: istraživački smjer ili ekvivalent, te upisan doktorski studij fizike, smjer: Atomska i molekulska fizika i astrofizika, modul: Atomska i molekulska fizika.

Dodatni kriteriji su: dosadašnja priznanja, nagrade i sl. za izvrsnost u studiranju i istraživački rad, sudjelovanje u znanstveno-istraživačkom radu, objavljeni radovi, te osobna izlaganja na znanstvenim konferencijama.

Uz prijavu za natječaj potrebno je priložiti: životopis, diplomu ili uvjerenje o završenom studiju, dokaze o obveznim uvjetima i dodatnim kriterijima te barem jedna preporuka (preporuka direktno na natjecaj@ifs.hr).

Prijave na natječaj podnose se u roku od 30 dana od objave natječaja u Narodnim novinama na adresu: Institut za fiziku, Zagreb, Bijenička cesta 46, Tajništvo (za natječaj-doktorand) ili na e-mail u pdf formatu na natjecaj@ifs.hr.

O rezultatima natječaja pristupnici će biti obaviješteni u zakonskom roku.

Institut za fiziku
Zagreb

 

NATJEČAJ OBJAVLJEN U N.N.  06.07.2016.
NATJEČAJ OTVOREN DO  08.08.2016.

IF Ⓒ 2017