This website uses cookies to ensure a better user experience.

To get more information, please read our Cookie Statement.

OK

Contrast Dysl
A A A
Stručni skup: 1. Panel rasprave projekta „Prilagodba povrtnih kultura novim agrometeorološkim uvjetima u Slavoniji“13/07/2021/ at 11:00h
Sveučilište u Slavonskom Brodu

https://www.unisb.hr/category/eu-projekti/

AVACS                                                                 1.Panel rasprave projekta

                  „Prilagodba povrtnih kultura novim agrometeorološkim uvjetima u Slavoniji“

 

Sveučilište u Slavonskom Brodu, u suradnji s partnerima Institut Ruđer Bošković i Institut za fiziku iz Zagreba, provodi projekt „Prilagodba povrtnih kultura novim agrometeorološkim uvjetima u Slavoniji“ (kodni broj: KK.05.1.1.02.0004), u cilju provedbe primijenjenih istraživanja analize stresa i mogućnosti prevladavanja tog stresa korištenjem naprednih tehnoloških rješenja poput plazmom aktivirane vode.

Budući da su istraživanja u punom tijeku, Sveučilište u Slavonskom Brodu organizira 1.Panel rasprave projekta, koji će se održati 13.07.2021. sa početkom u 11,00 sati u prostorima Sveučilišta (Trg Ivane Brlić Mažuranić 2, Slavonski Brod), u svrhu podizanja svijesti  šire javnosti o utjecaju klimatskih promjena kao i mogućnostima prilagodbe na njih.

Dionicima i ostaloj zainteresiranoj javnosti tijekom Panela rasprave prezentirat će se mogućnosti financiranja projekata o prilagodbi klimatskim promjenama u poljoprivredi. U okviru Panela rasprave omogućit će se i razmjena iskustava, mišljenja i prijedloga sa članovima istraživačkog tima projekta o provedenim projektnim aktivnostima i aktivnostima koje se planiraju realizirati u sljedećem razdoblju.

Ovim putem pozivamo zainteresiranu i stručnu javnost da se pridruži 1. Panelu rasprave na kojem će ujedno podijeliti svoja iskustva i prijedloge.

Organizacija panela rasprave je sufinancirana u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

https://www.unisb.hr/category/eu-projekti/

AVACS2

IF Ⓒ 2017