Ova stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo.

Više informacija možete pronaći u Izjavi o kolačićima.

Slažem se

Kontrast Disl
A A A
Javna nabava — 17.01.2022.

Poziv na dostavu ponuda - Izvedba radova popravka i obnove za II. i III. krilo Instituta za fiziku, MV-RA-02/2022

Institut za fiziku pokrenuo je postupak jednostavne nabave – eDostava s javnom objavom poziva prema Zakonu o obnovi i na internetskim stranicama Naručitelja za radove – Izvedba radova popravka i obnove za II. i III. krilo Instituta za fiziku., evidencijski broj nabave MV-RA-02/2022.
 
Ovaj se predmet nabave financira iz operacije Dovođenje Instituta za fiziku u stanje prije potresa 22. ožujka 2020., šifre FSEU.2021.MZO.054, iz Programa provedbe mjera obnove infrastrukture i opreme u području obrazovanja oštećene potresom, Ministarstva znanosti i obrazovanja. Svrha operacije je dovođenje zgrade Instituta za fiziku u prijašnje stanje, odnosno u stanje prije potresa od 22. ožujka 2020. godine i to specifično krila 2, krila 3 i spojnog hodnika između krila 2 i 3.
 
Rok za dostavu ponuda je 25. siječnja 2022. godine u 12:00 sati.
 
Pozivu na dostavu ponuda, kao i cjelokupna dokumentacija objavljena je na stranicama Elektroničkog oglasnika javne nabave Republike Hrvatske – EOJN RH i dostupna je na ovoj poveznici
ili niže u prilogu ove obavijesti.
 
Naručitelj napominje kako je predaja ponude moguća isključivo korištenjem EOJN RH, osim u slučaju dijela ponudi koji se dostavlja sredstvima koja nisu elektronička, odnosno dostavljaju se odvojeno od ponude – jamstvo za ozbiljnost ponude.
 
 
Prilog:
Poziv na dostavu ponuda
Prilog 1. Troškovnik
Prilog 5. MAPA 1 od 2
Prilog 6. MAPA 2 od 2
IF Ⓒ 2017