Ova stranica koristi kolačiće (cookies) kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo.

Više informacija možete pronaći u Izjavi o kolačićima.

Slažem se

Kontrast Disl
A A A
Natječaji — 27.05.2015.

Natječaj

za izbor suradnika u suradničkom zvanju i na radnom mjestu poslijedoktorand iz područja prirodnih znanosti, polje fizika za rad na projektu HrZZa IP-11-2013-1011 „Strongly Correlated Electrons in Layered Organics and Manganites: Low Frequency Exitations and Non-linear Dynamics“ (http://sceinlom.ifs.hr) na određeno vrijeme u trajanju od 18 mjeseci.

Uvjeti: Kandidati osim općih uvjeta za zasnivanje radnog odnosa moraju ispunjavati uvjete propisane Zakonom o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju i znanstveni stupanj doktora znanosti iz područja prirodnih znanosti, polje fizika.

Potrebno je iskustvo u eksperimentalnoj fizici kondenzirane materije na niskim temperaturama. Međutim, potiču se prijave i kandidata s iskustvom u optičkoj spektroskopiji raspršenju x zraka i znanosti materijala, koji posjeduju interes za rad u području elektronske feroelektričnosti i multiferoika.

Uz prijavu za natječaj potrebno je priložiti: životopis, popis znanstvenih radova, kratki opis istraživačkih interesa, dokaz o stečenom stupnju doktora znanosti i kontakt podatke za tri recenzenta.

Prijava na natječaj podnosi se na e-mail u pdf formatu na natjecaj@ifs.hr.

Na natječaj se imaju pravo javiti osobe oba spola.
Rok za dostavu prijava na natječaj je 17.07.2015. godine.
Zakašnjele prijave bez dokaza o traženim uvjetima neće se razmatrati.
O rezultatima natječaja pristupnici će biti obaviješteni u zakonskom roku.

IF Ⓒ 2017